ЕНЕРГЕО предлага широк набор от продукти и услуги с добавена стойност в сферата на продажба на електрическа енергия и управление на енергийното потребление, като и решения в областта на инженерните услуги и опазването на околната среда.

За да се присъедините към клиентите на ЕНЕРГЕО е необходимо да попълните и изпратите ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

След приемане на запитването ще се свържем с Вас, за да уточним необходимата ни информация, на база на която да подготвим нашата Оферта.

Ако запитването Ви е свързано с продажбата на електроенергия, ще Ви изпратим допълнително информация за процедурата и документите, които ще са Ви необходими за да бъдете регистрирани на свободния пазар на електрическа енергия и/или да смените доставчика си на електроенергия и координатора на балансираща група.

Ако вече сте регистрирани на свободния пазар, след одобрение на Офертата се сключва Договор за продажба на електрическа енергия или Договор за комбинирани услуги между Доставчика – ЕНЕРГЕО и Клиента (Вашата фирма).
Ако не сте регистрирани на свободния пазар следва да се регистрирате, като по Ваше желание и за Ваше улеснение можем да изготвим и оформим всички необходими документи, както и да проведем от Ваше име цялата административна процедура.

След успешна регистрация на свободния пазар на електрическа енергия и получаване на Договори за достъп и пренос от Електроразпределителното дружество, към което сте присъединени, Вие се присъединявате към Балансиращата група на ЕНЕРГЕО, след което започвате да получавате една месечна фактура за реално потребеното количество електрическа енергия на цената, която сте договорили с нас.

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.